Staat het al in uw agenda? Op 30 december gaan we namelijk knallend het jaar uit met het Carbidschieten op Sint-Annaland! Samen met SSV Prinses Juliana Sint-Annaland en “Carbidboys Stalland” slaan we de handen weer ineen voor het goede doel en zorgen dit jaar voor een nog groter programma! Vanaf 13:00 zijn namelijk de jongere bezoekers al van harte welkom voor een kinderclinic carbidschieten. Waarna de carbidboys vanaf 14:30 voor een spectaculaire show gaan zorgen! 🎇⚽️
 
Daarnaast zullen er tijdens de dag meerdere demo’s op de schietbaan plaatsvinden en zijn er spellen te spelen zoals spijker nagelen, kop-van-jut en het rad van avontuur. Tussendoor kunt u ook terecht voor diverse (winterse) lekkernijen.
We sluiten de dag om 18:30 af met de trekking van onze eindejaarsloterij met aansluitend een oudejaarsborrel! Loten zijn voor slechts €1,- per stuk nog steeds te koop bij een van onze vrijwilligers of via ons mailadres.
 
Tot slot zijn er ook weer oliebollen te bestellen. Dit kan via info@vriendenvansiem.nl of 06 42251000. Voor slechts €10,- krijgt u een zak met 10 stuks. De bestellingen zijn tot 27 december te plaatsen en op 30 december vanaf 10:00 op te halen.