Het Geuzecup-weekend zit erop. Wat was het weer een geweldig evenement! Twee dagen vol sportiviteit en gezelligheid, honderden mensen langs de lijn, zelfs het weer werkte mee. En dat allemaal om met elkaar geld in te zamelen voor het goede doel 🦀❤️.

Vrijdag 7 juni de voetbalclinic voor de jeugd olv Henk Vos en gasttrainers Cennie Tichem, Tamara Kot en Perry Snoep. Ruim 40 kids beleefden een superleuke voetbalmiddag ⚽️. In de avond de Benefiet wedstrijd Thoolse selectie – Schouws elftal. Met spelers van alle Thoolse voetbalclubs en een technische staf bestaande uit trainers Leon de Witte en Johan Nagtegaal, assistent trainer adrie Capelle, keeperstrainer Gerwin Hoek en verzorger William van Tiggele. Na een 0-3 ruststand kwam de Thoolse selectie mooi terug tot 2-3. Uiteindelijk ging het Schouws elftal er met de winst vandoor. De avond werd gezellig afgesloten met een feestavond in de tent met dj en feestzanger Irvine.

Zaterdag 8 juni startten we het bedrijventoernooi gezamenlijk in de tent. Tijdens de opening werd een filmpje van het goede doel van 2024 vertoond, Kliniek Interne Oncologie Erasmus MC, een indrukwekkend moment voor alle aanwezigen. Daarna een heerlijke lunch, compleet verzorgd door een groot aantal sponsoren. En om 12:30 uur begon dan de sportieve strijd ⚽️🏆met dit keer 18 deelnemende teams, maar liefst 9 topscheidsrechters en een enthousiast publiek. Na de finale genoten we met z’n allen van een compleet verzorgde barbecue, ging het Rad van Avontuur rond en sloot de dj het geheel af.

Een zeer geslaagde 9e editie van de Geuzecup, dit keer in samenwerking met Noad Sint Philipsland. En voor het eerst met de nieuwe hoofdsponsor: Geuze Metaalconserveren BV, waarmee het event in de familie blijft. Op naar de 10e editie in ons jubileumjaar 2025!!

Iedereen, maar dan ook iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan dit event: heel hartelijk bedankt!
Samen één voor het goede doel 🦀❤️ Samen sterk 🤝
* Bekijk alle foto’s van vrijdag en zaterdag op onze facebook pagina.